Magazine

Een op de persoon afgestemd fraai magazine, bijvoorbeeld bij een afscheid, jubileum, verjaardag of trouwerij… Met behulp van ideeën die ik aandraag vullen we het magazine met teksten en foto’s die betrekking hebben op de persoon in kwestie.

Het maken van een boek of magazine vergt natuurlijk wat aanlooptijd, immers jullie moeten teksten en bestanden aanleveren, dan begint mijn vormgeving van het magazine. Als dit klaar is stuur ik het naar jullie in proef, eventuele correcties etc. komen bij mij weer retour. Nog een definitieve proef en daarna wordt het magazine gedrukt, dat duurt ook enkele dagen! Dus het heeft wel wat tijd nodig voordat het magazine uiteindelijk bij je afgeleverd wordt. Gemiddeld 2 weken als alle materialen (teksten, foto’s etc) zijn aangeleverd aan mij.

Er zijn keuzes in formaat; A4, A5 of vierkant. Staand of liggend. De bindwijze; geniet of gelijmd. Glanzend-, mat- of recyclingpapier. Het magazine kan gedrukt worden in elk gewenst aantal, zelfs in een oplage van 1.

Omdat de magazines op deze manier ook echt maatwerk zijn en daardoor dus “heel persoonlijk” kan ik hier helaas niet veel voorbeelden van laten zien.

Werkwijze

E

Neem contact op met mij voor ideeën met betrekking tot de invulling en uitvoering van het magazine

E

Je gaat personen benaderen voor teksten en foto's

E

Die verzamel je en stuur je digitaal naar mij. Ik maak een inschatting van het aantal pagina’s en de kosten van het drukwerk van het magazine

E

Ik ga het magazine vormgeven

E

Je ontvangt een digitale proef (pdf)

E

Indien er correcties zijn corrigeer ik het magazine en je ontvangt hiervan een nieuwe digitale proef

E

Ik stuur het magazine naar de drukker

E

Je ontvangt het magazine!

Magazine maken
van een gebeurtenis?

Stel je hebt een fantastisch evenement of een top reünie gehad, er zijn genoeg foto’s gemaakt en verhalen hierbij. Hoe leuk is het dan om er een mooi magazine van te maken als tastbare herinnering van dat gebeuren. Als ik je daarmee kan helpen, laat het me weten. Het zijn suggesties maar wellicht brengt dit je juist op een idee…. Iets anders? Of eerst even sparren… neem contact met me op.