Zeefdruk bedrukking op stof

Unieke bedrukking op stoffen materialen, een illustratie en/of tekst, helemaal afgestemd op de gelegenheid waar het van toepassing voor is. Een bewaar cadeau…  of een prachtige herinnering aan een evenement. En het kan ook nog gewassen worden! De meest voor de hand liggende voorbeelden zijn;  sweaters, t-shirts en standaard canvas tassen.

Maar als je even verder denkt, voor een jubileum, bruiloft of evenement, het kan ook op een handgemaakte stoffen tas, uniek in vorm of uiterlijk, je kan zelf je stof uit kiezen. Of denk eens aan stoffen servetten voor bij een bijzondere diner… Kussenslopen, theedoeken, keukenshorten etc…

Het wordt met de hand gezeefdrukt in een kleine oplage.
Als het niet om een standaard item gaat, bijvoorbeeld nog in elkaar genaaid moet worden is er wel even wat tijd nodig natuurlijk. Ook het zeefdrukraam moet gemaakt worden. Gewoon even af stemmen dus qua tijd.

Enkele voorbeelden van dit maatwerk is bijvoorbeeld de servet van het toneelstuk met diner van amateurvereniging APART, met slogans van de spelers uit het toneelstuk. Een handgemaakte tas van boekhandel Wagenaar & van Halem. Bedrukte t-shirts en sweaters voor een festival.

Iets laten zeefdrukken?

Als ik je daarmee kan helpen, laat het me weten. Wellicht heb je een idee…. tijdslot, of niet zeker of het kan? Neem gewoon contact met me op dan stemmen we even af.